billige fodboldtrøjer from sracke189's blog


Alle nye underskrifter billige fodboldtrøjer
De blå var Premier League 's største forbrugere med Thiago Silva, Timo Werner, Hakim Ziyech, Edouard Mendy, Kai Havertz og Ben Chilwell, der alle sluttede sig til Lampards nye look-side.
Alle nye underskrifter forventes at spille en stor rolle i Chelsea's Champions League-ambitioner og er inkluderet i deres hold til gruppespillet.
Holdet er opdelt i to 'lister' over spillere med liste A 'bestående af op til 25 spillere med mindst otte lokalt trænede spillere, hvoraf fire skal være kommet gennem klubbens egne rækker mellem 15 og 21 år.' .
Spanien trøje
Der er ingen reelle overraskelser i de spillere, som Lampard har valgt til sit Champions League-hold, men der er et par, der har gået glip af det.
Tjekkiet Trøje
Mens Chelsea trimmede deres hold i transfervinduet med en lang række spillere, der blev udlånt, er der stadig nogle få, der ikke kunne sikre bevægelser væk fra Stamford Bridge.
Victor Moses og Danny Drinkwater var begge stærkt forbundet med at forlade Chelsea om sommeren, men hverken i Lampards planer for den aktuelle kampagne og er udeladt af Champions League-holdet.
Midtbanespilleren brugte sidste sæson på udlån hos både Burnley og Aston Villa, men han kæmpede i regelmæssige minutter og har ikke været i stand til at finde en ny klub i sommer.
england trøje
Den 29-årige har været på bøgerne hos Chelsea siden 2012, men han har brugt en stor del af den tid udlånt.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Der var heller ikke plads til Baba Rahman, der er blevet forbundet med et skifte til Watford inden den indenlandske transferfrist.
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sracke189
Added May 7

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives