Men Solskjaers | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
sracke189
sracke189 Apr 25

United har meget tilbage at fodboldtrøjer til klubber
For at sætte det i sammenhæng, mener eksperterne, at der er en lige sandsynlighed for, at de bliver forvist i stedet.
United har meget tilbage at spille til denne sæson, og et trofæ i enten FA Cup eller Europa League vil sætte en glans på en kampagne, hvor Solskjaer allerede trygt kan pege på fremskridt. Men Solskjaers opgave i løbet af sommeren er, hvordan man kommer tættere på City; ind imellem spiller hans spillere om deres plads i holdet for, hvad de norske håber bliver det næste skridt fremad.
tyskland trøje
Spørg United-fans, hvad holdet har brug for, og du finder flere villige argumenter for, at overalt fra center-back til center forward skal være prioriteten, som viser opgavens omfang, og det vil være Solskærs opgave at beslutte positionerne mest brug for friske ansigter.
Belgien trøje
Der er ingen tvivl om Rashfords plads i Solskjaers planer, men England-angriberen havde en langt mere produktiv aften og scorede det første mål med et fantastisk løb og dunkende afslutning, før hans tætte berøring og hurtige fødder vandt et straffespark for Fernandes for at score sit 22. mål for sæsonen. Imellem scorede Dan James sit sjette mål i sine sidste ni optrædener for klubben og landet og hans tredje i lige så mange kampe for United.
James, den 23-årige kantspiller, har måttet være tålmodig i denne sæson, men han bekræfter Solskjaers beslutning om at afvise lånetilbud fra Leeds United sidste sommer og i januar. Tilbage i holdet har James benyttet sig af muligheden for at viser, at han fortjener at blive langvarig. Andre er måske ikke så heldige.
Portugal Trøje
The Forum post is edited by sracke189 Jun 25